Today.ua

Молоді овочі, запечені в рукаві: рецепт смачної вечері нашвидкуруч

З появою молодих овочів в магазинах готувати вечерю стає простіше та швидше. Свіжі плоди нового врожаю відрізняються чудовим смаком і ароматом, корисні для здоров'я, подобаються дітям та дорослим.

Запечені в рукаві молоді овочі нашвидкуруч

Інгредієнти:

Спосіб приготування:

Ретельно вимийте щіткою морква і картоплю. Очищати не потрібно! Великі коренеплоди поріжте на половинки або часточки, дрібні - залиште цілими. Наріжте цибулю тонкими півкільцями. Перемішайте підготовлені овочі в глибокій ємності. Залийте соусом з подрібнених в блендері томатів і часнику. Посоліть і поперчіть за смаком, полийте олією і ще раз перемішайте.

Перекладіть отриману овочеву масу в рукав для запікання і зав'яжіть края. Перекладіть на деко. У кількох місцях проткніть рукав зубочисткою, щоб в процесі термообробки виходив зайву пару.

Запікайте до готовності при 180 - 200 градусах в духовці. Картопля повинен злегка підрум'янитися, для цього в кінці приготування можна розкрити рукав і повернути в духовку ще на десять хвилин.

Смачного!!!

Приготуйте також домашні голубці з молодої капусти. Рецепт простий і швидкий.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ