Морква по-корейськи за 10 хвилин: найшвидший і найвдаліший рецепт смачного салату

Автор: Шевченко Лилия

Смачну, соковиту та ароматну моркву по-корейськи можна приготувати буквально за десять хвилин. Рецепт виручить, коли необхідно смачно та швидко нагодувати родину чи гостей.

Морква по-корейськи за 10 хвилин: найшвидший і найвдаліший рецепт смачного салату - today.ua

Морква по-корейськи

Інгредієнти:

  • 1 кг моркви солодких сортів
  • 5 ст. л. оцту
  • 0,5 склянки соняшникової олії
  • 3 ст. л. цукру
  • 1 ч. л. солі
  • 1 ч. л. чорного меленого перцю
  • 1 ч. л. коріандру горошком
  • 5-6 часточок часнику

Спосіб приготування:

Моркву очистіть від шкірки і натріть на спеціальній або на самій звичайній тертці. Коріандр роздавіть тильною стороною кухонного ножа, змішайте із меленим чорним перцем.

Популярні зараз

Раніше Бундесверу: Україна отримала німецькі армійські машини Caracal

Українські АЗС збільшили ціни на автогаз

Деякі українки отримають $1000 на розвиток бізнесу

Аналітики повідомили, як зміняться ціни на продукти харчування в Україні

Перекладіть у невелику каструльку і залийте олією. Поставте на невеликий вогонь та добре розігрійте. Морква по-корейськи за 10 хвилин: найшвидший і найвдаліший рецепт смачного салату Тим часом змішайте моркву з цукром і сіллю, додайте|добавляйте| подрібнені часточки часнику і влийте оцет. Розігріте олію зі спеціями влийте в миску з морквою і знову перемішайте.

Дайте корейській моркві настоятися кілька хвилин під кришкою до її повного остигання, потім перекладіть у гарний салатник і можна подавати до столу.

Підпишіться на Today.ua, щоб бути в курсі останніх новин:

Смачного!

Приготуйте також смачний салат із картоплі та корейської моркви. Простий рецепт святкової страви.

Головне