Смачну, соковиту та ароматну моркву по-корейськи можна приготувати буквально за десять хвилин. Рецепт виручить, коли необхідно смачно та швидко нагодувати родину чи гостей.
Морква по-корейськи
Інгредієнти:
- 1 кг моркви солодких сортів
- 5 ст. л. оцту
- 0,5 склянки соняшникової олії
- 3 ст. л. цукру
- 1 ч. л. солі
- 1 ч. л. чорного меленого перцю
- 1 ч. л. коріандру горошком
- 5-6 часточок часнику
Спосіб приготування:
Моркву очистіть від шкірки і натріть на спеціальній або на самій звичайній тертці. Коріандр роздавіть тильною стороною кухонного ножа, змішайте із меленим чорним перцем.
Популярні зараз
Війна в Україні: у відомстві Буданова визнали, що Україна не зможе виграти у РФ на полі бою
Омолоджуючі зачіски для жінок за 50: стильні варіанти на прикладі зірок Голлівуду
У ЗСУ повідомили про плани росіян щодо захоплення Харкова та Сум
Перекладіть у невелику каструльку і залийте олією. Поставте на невеликий вогонь та добре розігрійте. Тим часом змішайте моркву з цукром і сіллю, додайте|добавляйте| подрібнені часточки часнику і влийте оцет. Розігріте олію зі спеціями влийте в миску з морквою і знову перемішайте.
Дайте корейській моркві настоятися кілька хвилин під кришкою до її повного остигання, потім перекладіть у гарний салатник і можна подавати до столу.
Смачного!
Приготуйте також смачний салат із картоплі та корейської моркви. Простий рецепт святкової страви.