Today.ua

“Зморшки вже під очима“: Алла Пугачова показала селфі без макіяжу

Алла Пугачова зовсім не боїться свого віку, приймаючи старість як неминучість. На всі атаки хейтерів, які називають її "старою", зірка відповідає: "Так, я стара. Ну і що?!" Не соромиться з'явитися перед шанувальниками Примадонна і без макіяжу, радуючи публіку своїм чудовим зовнішнім виглядом.

В особистому акаунті в Інстаграм 72-річна відома співачка опублікувала Селфі. Артистка зобразила себе дуже близько до камери, позуючи абсолютно без макіяжу з розпущеним волоссям. Знімок Алла Борисівна також не стала фотошопити або обробляти.

"Ось і зморшки вже під очима. Не посміхатися зовсім? Як? Якщо радістю сповнений наш Замок. Нехай з'являються. NO PROBLEM!!!" - зазначила в публікації виконавиця.

Її публікація викликала шалений успіх і зібрала масу лайків і захоплених коментарів від шанувальників і зіркових друзів. Не пройшов повз і чоловік зірки - Максим Галкін залишив емоджі у вигляді сердечка під постом.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від ALLA PUGACHEVA (@alla_orfey)

"Це не зморшки ж зовсім! Це промінчики щастя у Вас", "Ви прекрасні", "Зморшки нормальні, тільки в 150 років з'являються, не хвилюйтеся", "Мила, руда, рідна", "Дай Бог кожному зморшок тільки від посмішок, Алла Борисівна", "Алла, посмішка ваша візитка!", "Така мила старенька", - пишуть фоловери.

Нагадаємо, 52-річна Надія Матвєєва захопила стрункою фігурою в облягаючому комбінезоні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ