Today.ua

Чоловік Катерини Кухар створив для балерини унікальний подарунок на день народження

Катерина Кухар учора відсвяткувала 40-річчя. Успішну українську балерину привітали численні шанувальники, зіркові друзі, колеги та, звичайно ж, коханий чоловік. Артист балету Олександр Стоянов добре попрацював над подарунком для відомої дружини, щоб він був єдиним у своєму роді.

Чоловік балерини звернувся за допомогою до відомого українського композитора та піаніста Євгена Хмари, щоб той допоміг йому створити мелодію, яка стала б нею – Катериною Кухар.

В особистому обліковому записі в Інстаграм Олександр Стоянов опублікував відео, створене з нарізок відео за участю танцівниці, зазначивши, що присвячує їй музику. У підписі до публікації артист балету зазначив, що дарував їй уже все: балет, те, що вона хотіла, подорож, і навіть сюрприз-вечірку минулого року, але цього року він підготував щось особливе.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Aleksandr Stoianov / Стоянов (@stoianov_aleksandr)

"За правилами етикету соц.мереж (є ж такі ?) першим вітає чоловік. Але коли ти вже ввібрала всі привітання, я буду твоєю вишенькою на торті. Кохана моя дружина, моя мася, моя муза, моя дороговказна зірка, найкраща мама, найкращий партнер по сцені і in crime. У твій День народження хотілося чогось особливого для тебе! І я зрозумів, що було б здорово подарувати тобі... музику...щоб ти звучала по-особливому", - зазначив чоловік балерини.

Нагадаємо, Катерина Кухар зачарувала фото дочки, що підросла, у святкової ялинки: гарна принцеса.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ