Today.ua

Чоловік Ірини Федишин скинув 11 кг: співачка показала фото красеня-Віталія

Ірина Федишин - одна з найкрасивіших і струнких артисток українського шоу-бізнесу. 34-річна виконавиця намагається стежити за собою і завжди відрізнялася дуже миловидною зовнішністю. Багатьох дивувало, що з такою красунею поруч зовсім безладний чоловік. Але Віталій Човник вирішив виправити ситуацію і бути до пари знаменитій дружині.

Зовсім недавно Ірина Федишин розповіла, як худне до літа. Мабуть, українська співачка вирішила долучити до спорту і свого чоловіка, який за останні роки помітно погладшав. Варто відзначити, 38-річний продюсер Віталій Човник даремно часу не гаяв і скинув понад 10 кілограмів.

В особистому акаунті в Інстаграм успішна співачка опублікувала нову фотографію зі спортзалу. У кадрі Ірина Федишин постала не, як завжди, одна, а в компанії свого чоловіка. Артистка, одягнена в легінси і топ, сперлася на чоловіка, що позує в шортах і облягаючій футболці.

"Мінус - 11 кг", - коротко зазначила українська співачка.

Ірина Федишин, мабуть, дуже пишається чоловіком, який виконав велику роботу і може похвалитися новою фігурою. На результати Віталія звернули увагу і шанувальники зіркової пари, обсипавши чоловіка і співачку компліментами.

"Спортивна сім'я - це круто! Молодці", "Умнички", "Ого, молодець", "Такий гарний став, як схуд", "Вау -11 це дуже круто домогтися таких результатів", - захоплюються підписники.

У Інстаграм-сторіз виконавиця показала, як займається сама і тренується разом з чоловіком. Закохані поєднують кроссфіт-тренування з силовими вправами. Швидше за все зі знаменитою родиною працює тренер, який мотивує і підганяє парочку.

Нагадаємо, Ірина Федишин показала, як привітала старшого сина з днем народження.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ