Today.ua

Чоловік Катерини Кухар помацав чужий бюст в присутності дружини

Катерина Кухар поділилася з шанувальниками кумедною фотографією, на якій її благовірний чіпає іншу «жінку». Балерина розсмішила фанатів публікацією після виступу в столичному театрі.

Катерина Кухар та Олександр Стоянов виступають разом не тільки на сцені, як артисти балету, а йдуть разом по життю, як чоловік і дружина. Балерина поділилася спільним з чоловіком жартівливим фото після концерту.

«Фігаро. Хай живуть ревнощі! Ревнощі за словом в кишеню не полізуть! ...», - підписала публікацію зоряний суддя шоу «Танці з зірками».

На фото можна побачити Катю Кухар, яка з награним обуренням дивиться на те, що відбувається поруч з нею сцену. Стоянов схопився за груди не тільки своєї дружини, але і «ефектної красуні», що стоїть з іншого боку.

Жартівливий кадр дуже сподобався шанувальникам.

«Кумедно, але Вам ревнувати вже точно не варто», «На дві голови вище», «Люблю ваші спектаклі, Неймовірні», «Фотка бомба», «Нереальні емоції», «Катя не заздри! Це ж мужик!», «Краса неземна»

Нагадаємо, Катерина Кухар розповіла про кращий подарунок, заради якого її чоловікові довелося подолати тисячі кілометрів. Олександр Стоянов навіть ризикував зустріти Новий рік в дорозі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ