Today.ua

Чоловіка Жанни Фріске не бачили біля могили співачки більше 4 років

Жанна Фріске померла п'ять років тому. І якщо перший рік з її смерті Дмитро Шепелєв ходив на кладовище, то останні чотири роки його там ніхто не бачив. Син співачки взагалі жодного разу не був у могили матері.

Жанна Фріске та Дмитро Шепелєв так офіційно і не оформили стосунки, однак у пари народився син. Хлопчика закохані назвали Платоном, а через два роки не стало співачки.

Дитина живе з батьком і, за повідомленнями, ніколи не була біля могили матері.

Російські журналісти поспілкувалися з працівниками Ніколо-Архангельського кладовища, на якому похована Жанна Фріске. Наглядачі розповіли, що перший рік після смерті співачки український ведучий часто приїжджав. При цьому Шепелєв ніколи не брав з собою сина. Також стало відомо, що понад чотири роки Дмитро і сам не приходить більше. В основному Жанну Фріске відвідують тільки її батьки, рідна сестра і зрідка колеги.

Вважається, що екс-чоловік зірки перестав приїжджати на московське кладовище після того, як у нього почалися відносини з новою жінкою. Менш ніж через рік після смерті коханої Дмитро Шепелєв познайомився з архітектором Катериною Тулуповою, у якій також є дитина від попередніх стосунків. Завдяки тому, що їхні діти ходили в один садок, відбулася зустріч. Через два роки закохані вже почали жити разом, об'єднавши свої сім'ї.

Нагадаємо, чоловік Жанни Фріске виховує їхнього сина за допомогою шантажу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ