Today.ua

“Ми засвоїли урок“: Дженніфер Лопес зізналася, на чому тримаються її з Беном Аффлеком стосунки

Дженніфер Лопес і Бен Аффлек відновили стосунки майже через 20 років після свого розлучення. За час розлуки кожен із них побудував кар'єру, хтось успішніший, а хтось ні, в обох з'явилися сім'ї та діти. І ось майже через два десятиліття актори зустрілися знову. Заради стосунків із зіркою фільму «Ніжний бар» виконавиця пішла від свого нареченого, спортсмена Алекса Родрігеса.

Напевно, вперше, Дженніфер Лопес без ухилення розповіла про свій роман із голлівудським красенем. В інтерв'ю The New York Times американська зірка зазначила, що і вона, і її коханий засвоїли урок, вирішивши, що вдруге вони не робитимуть попередніх помилок.

Зараз в парі немає ревнощів до популярності один одного, як це було в розпал їхньої кар'єри, і це попри те, що на сьогодні Дженніфер Лопес набагато популярніша за Бена Аффлека. Також зірки намагаються тримати своє особисте життя в секреті, мало говорять про свої почуття і весь вільний час намагаються проводити один з одним і дітьми.

"Я б сказала, що ми засвоїли урок з першого разу. Потрібно пам'ятати, що це щось священне. Завжди потрібно робити те, що подобається тобі. Але також потрібно вчитися на минулих помилках, і цього разу все робити якнайкраще. Так, ми разом. Ми розуміємо, що не можна бути такими відкритими перед публікою, якими ми були, коли були такі молоді та закохані багато років тому", - зазначила Дженніфер Лопес.

Нагадаємо, Дженніфер Лопес похвалилася фігурою у костюмі з зухвалими вирізами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ