Today.ua

Надія Матвєєва в коротких шортах викликала фурор: 52-річна ведуча виглядає як дівчинка

Складно повірити, що Надії Матвєєвій дійсно 52 роки. Зірка програми "Все буде добре" виглядає набагато молодше свого віку і може похвалитися не тільки молодим обличчям, але і струнким підтягнутим тілом.

В особистому акаунті в Інстаграм успішна українська телеведуча, яка цілком могла б скласти конкуренцію Джей Ло за звання нестаріючої зірки, поділилася новими фотографіями. У кадрі Надія Матвєєва постала в коротких лляних білих шортах із завищеною лінією талії і укороченому топі. Образ вона завершила білими масивними босоніжками і ретро-окулярами. Своє кучеряве волосся завсідник світських вечірок і заходів залишила розпущеним і, здається, відмовилася від макіяжу.

"Нехай у мене і у вас буде біла смуга в житті. А ви любите білий колір в одязі влітку? Льняні шорти і топ - так затишно в них", - зазначила в публікації ведуча.

Надія Матвєєва неймовірно активна жінка. Ні зовні, ні всередині їй не даси 52 роки. Телеведуча може похвалитися стрункими ногами, підтягнутою шкірою без целюліту, плоским животом, вузькою талією і підкачаними руками.

"Красуня", "Виглядаєш шикарно", "Чудова", "Надя, бомбічна фігура", "Чудова", "Ви така струнка і чарівна", "Виглядаєш чудово, супер", - пишуть фоловери.

Відповідаючи на коментарі підписників, Надія Матвєєва зазначила, що запорукою її прекрасного виду є правильне харчування і установка пелети.

Нагадаємо, Євген Нікішин з "Дизель Шоу" схуд на 21 кг і став невпізнанним.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ