Today.ua

Надя Дорофєєва розплакалася в ефірі «Голосу країни»: співачка згадала про особисту трагедію

Надя Дорофєєва розплакалася в ефірі вокального шоу «Голос країни». Зірку зворушила одна з учасниць, яка, на жаль, не пройшла далі в проект. Екс-солістка групи «Время и Стекло» згадала про батька, який пішов з життя 4 роки тому.

Діана Стєбакова, яка з'явилася на «сліпих прослуховуваннях» на шоу «Голос країни-11», присвятила свій виступ мамі. Дівчина розповіла, що хоч жінка й не її біологічна мати, але вона виростила її як власну дочку.

На жаль, дівчина не потрапила в команду жодного з зіркових тренерів, проте їй вдалося справити враження на одного з них. Історія Діани так зворушила Надю Дорофєєву, що артистка не змогла стримати сліз. Співачка зізналася, що слова дівчини нагадали їй про втрату батька, який помер у 2017 році.

Коли Тіна Кароль і Дмитро Монатік спробували втішити колегу, Надя зазначила, що дуже сумує за татом. Також зірка вибачилася за непрофесіоналізм, коли почуття взяли над нею верх.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від ВІС назавжди (@vis_fk_love)

«Вибачте. Я просто дуже сумую за татом, якого вже немає зі мною. Вона так сказала про маму ... Вибачте. Я знаю, що так не можна», - зазначила артистка, і тут же взяла себе в руки.

Про особисту трагедію Надя Дорофєєва повідомила шанувальникам в Інстаграм, опублікувавши чорно-білий знімок з дитинства. Співачка написала зворушливі слова в пам'ять про батька та їхні взаємини.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від DOROFEEVA (@nadyadorofeeva)

Нагадаємо, в мережі з'явилися фото і відео розкішного заміського особняка Наді Дорофєєвої та Володимира Дантеса.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ