Today.ua

Надя Дорофєєва вперше виконала нові сольні пісні на приватній вечірці

Надя Дорофєєва провела свій перший виступ на закритій вечірці. Зірка вперше виконала перед публікою свої сольні пісні з довгоочікуваного альбому. У Мережі з'явилися відеозаписи з концерту української співачки.

Екс-учасниця колективу «Время и Стекло» почала сольну кар'єру якраз перед початком карантину. Це дало їй час гарненько відпрацювати репертуар, внести зміни та від зубів відрепетирувати всі свої нові композиції.

Шанувальники з нетерпінням чекають, коли Надя Дорофєєва випустить новий альбом, адже її перша сольна пісня «Горит» просто розірвала слухачів.

12 лютого успішна виконавиця виступила на закритій вечірці для киянки в розкішному ресторані столиці «Веранда на Дніпрі». Виглядала Дорофєєва чудово, вибравши для виступу дуже сміливий наряд, що підкреслює її струнку фігуру.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від DOROFEEVA | ФАН-КЛУБ?? (@dorofeeva_fan_nadya)

У Мережі гості вечірки поділилися відеозаписами з концерту мегазірки. Надя виступила з піснями зі свого першого сольного альбому, який ще навіть не вийшов у світ. Киянам пощастило почути їх одними з перших.

Вітав кохану вдома після концерту чоловік, який вручив дружині красивий букет тюльпанів. У Інстаграм-сторіз музикант показав Надю, яка сидить в халаті на кухні, втомлена після першого виступу. Назвавши її «годувальницею», Володимир Дантес подякував дружині за те, що вона заробила гроші. Нагадаємо, Надя Дорофєєва розповіла, як і де відзначить День всіх закоханих.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ