Today.ua

“Нам дуже пощастило“: Наталя Могилевська зізналася, як ставиться до Зеленського

Люди пізнаються у біді, і лише в цьому випадку можна дізнатися правду про людину. Наталя Могилевська впевнена, що нинішній президент України, колишній комік Володимир Зеленський, саме та людина, яка допоможе народові у війні, розв'язаній Росією проти нашої країни.

Про це українська артистка може судити не збоку. Раніше зірці довелося зіткнутися у суперництві з Володимиром Олександровичем. У 2006 році на шоу "Танці з зірками" у фінал танцювального проєкту увійшла співачка Наталія Могилевська з Владом Ямою та Володимир Зеленський з Оленою Шоптенко.

За словами виконавиці, комедійний актор та засновник студії "Квартал 95" ні перед чим не зупиниться і завжди добивається свого. Саме так і сталося на шоу, де переміг Володимир Зеленський.

"Я знаю його у змаганні, знаю, що він не здасться ніколи. Ніколи не покине, він піде до кінця. Він людина дуже смілива, дуже азартна. У нього є розуміння "моє", "наше", "я мушу перемогти". Нам дуже пощастило, що саме він (наш президент – зауваження Редактора), що саме (Віталій) Кличко – (мер Києва). Це бійці", – заявила Наталя Могилевська.

Зараз все ще йдуть переговори про перебіг війни, припинення вогню, про межі України, анексію Криму та Донбасу. Також у деяких регіонах України все ще тривають запеклі бої.

Нагадаємо, дружина Андрія Шевченка розповіла, як їхній 17-річний син підтримує Україну: “Як мама я дуже пишаюся“.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ