Today.ua

“Наша перша відпустка разом“: Катя Осадча показала рідкісне архівне фото з Юрою Горбуновим на початку стосунків

Катя Осадча та Юрій Горбунов разом уже майже 10 років. Їхні стосунки почалися, коли молода та амбітна ведуча прийшла на канал 1+1. Довгоногу красуню-блондинку поставили в парі з успішним шоуменом вести проєкт "Танці з зірками", де між ними і зародилися перші почуття.

З 2012 року зірки таємно зустрічалися і лише у 2017 році, коли вони вже зіграли весілля, вирішили розповісти про все світу. Заміж за Юрія Горбунова Катя Осадча виходила вже на восьмому місяці вагітності, і незабаром на світ з'явився їхній первісток Іван. А ще за чотири роки, у серпні 2021 року, крихта Данило.

В особистому обліковому записі в Інстаграм незмінна ведуча програми "Світське життя" опублікувала рідкісне архівне фото, зроблене на французькому острові в Середземному морі

"Коли вночі залізла в архів. Наша перша спільна відпустка. Корсика", - зазначила в публікації Катя Осадча.

У кадрі постали закохані обидва одягнені у білі футболки та протисонцеві окуляри, позуючи на тлі чудового краєвиду. Зараз пара живе у розкішному двоповерховому будинку під Києвом, виховують трьох дітей, включаючи старшого сина ведучої від першого шлюбу, продовжують разом працювати, їздити у відрядження та подорожувати.

Нагадаємо, Катя Осадча показала рідкісні фото із трьома синами у милому відео на честь Дня сина.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ