Вареники – одна зі складових української кухні. Їх роблять із зовсім різними начинками: сиром, вишнями, картоплею, капустою. А ми пропонуємо вам спробувати ситніший варіант – з консервованою квасолею.
Обід з такою стравою подарує на довго відчуття ситості та також сприятливо вплине на роботу ШКТ. Рецептом справжніх українських вареників поділився успішний український кулінар, переможець шоу "МастерШеф" Євген Клопотенко.
"Будемо ліпити з вами вареники. Просто так. Бо це якось магічно, коли українці у різних містах одночасно ліплять вареники. Ну а що поробиш, коли українці - магічні. Навіть борщ, зварений українцем, стає зіллям і джерелом великої енергії. Але насправді, я просто хочу, щоб ви думками зупинилися на годинку, поліпили вареники та перезавантажилися", - зазначив Євген Клопотенко.
Українські вареники з консервованою квасолею – рецепт
Популярні зараз
У Мережі показали інтер'єр концепту позашляховика Kraz Chumak
Рада підтримала автоматизований арешт депозитів боржників
Раніше Бундесверу: Україна отримала німецькі армійські машини Caracal
Складові:
- Банку консервованої квасолі
- 360 г борошна
- Яйце
- 180 мл води
- Сіль і перець
- 1 цибулина
Спосіб приготування:
- У миску насипаємо муку, вбиваємо в неї яйце - перемішуємо руками. Додаємо води, щіпку солі та вимішуємо до еластичності.
- Тісто залишаємо "відпочивати" на 10-15 хвилин.
- У цей час дрібно нарізаємо цибулю та обсмажуємо її до золотистого кольору.
- Консервовану квасолю зливаємо через сито та викладаємо у ємність. Солимо і перчимо. Туди ж додаємо обсмажену цибулю і перебиваємо блендером так, щоб залишалися маленькі шматочки квасолі.
- Розкочуємо тісто і ліпимо вареники.
- Готові вареники додаємо в кип'ячену воду і варимо 5 хвилин.
- Подавати вареники з квасолею можна зі сметаною або олією.
Подивитися цю публікацію в Instagram
Готово! Смачного!
Пропонуємо вам також скуштувати салат з капустою на вечерю з одного інгредієнта: звичайна страва з дуже смачною заправкою.