Today.ua

Настя Каменських набрала зайву вагу на відпочинку в Мексиці

Настя Каменських випустила четверту серію свого реаліті-шоу, яке співачка знімає в Мексиці. Зірка показала свою красуню маму, сварку з подругою, одкровення на віллі, та як змінилося її тіло.

На YouTube вийшла нова серія реаліті Насті Каменських "Дівчата рулять". У ролику артистка показала подорож в темні таємниці древніх підземних печер Мексики - сеноти. Після обряду очищення темаскаль зірка спала без задніх ніг, а ось її подруга Аня не могла зімкнути очей і відчувала себе абсолютно без сил. А що потрібно робити, коли закінчилися сили? Вирушати за новими враженнями.

Саме так і вчинили дівчата. У кадрі Настя Каменських раз у раз з'являлася в коротких шортах або купальниках, а тому її нова фігура кинулася в очі. Співачка, яка довгий час наполегливо займалася спортом, сиділа на дієтах, явно розслабилася. Чого їй робити не можна, адже артистка схильна до набору зайвої ваги.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від NK | Nastia Kamenskykh (@kamenskux)

"У цій серії ми говоримо про таємні бажання, джерелах сили, а також про теми, близькі кожній дівчині - буллінг і міфи про" ідеальну жінку"

Настя вірить, що роль жінки не в тому, щоб виконувати щоденні рутинні справи на роботі чи вдома. Співачка шукає свій шлях і хоче наповнюватися зсередини, знайти баланс і гармонію.

Шанувальники прийшли в захват, однак обурені тим, що Настя Каменських випускає такі короткі ролики ще й дуже рідко. Фанати вимагають більше пікантних подробиць.

Нагадаємо, Настя Каменських показала напади панічних атак в Мексиці. Вся в сльозах співачка стурбувала чоловіка, який зажадав, щоб вона повернулася додому.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ