Today.ua

Настя Каменських показала, якою її бачить вранці Потап

Настя Каменських звикла епатувати публіку відвертими нарядами, а то і зовсім їх відсутністю. Рано вранці зірка здивувала підписників новою фотографією. У кадрі вона постала такою, якою її повинен бачити тільки чоловік.

В особистому акаунті в Інстаграм успішна українська виконавиця завантажила нове фото. У кадрі Настя Каменських з'явилася в крихітних рожевих трусах, прикривши груди руками. Волосся артистка залишила розпущеним, перекинувши його на одну сторону, а також відмовилася від макіяжу.

"Доброго ранку", - зазначила в публікації артистка.

Попри те, що співачка знову набрала вагу, вона виглядає приголомшливо і може похвалитися плоским животом, вираженою талією і красивою бархатистою шкірою.

Хоч постановка кадру, та й сама Настя виглядають прекрасно, не обійшлося без критики. Співачку засудили за зайву відвертість, а також звинуватили в обробці знімка.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від NK | Nastia Kamenskykh (@kamenskux)

"Давно трусів не було", "Питання? Кому це треба бачити! А це треба бачити тільки Потапу!", "Бажаю без обробки і фотошопа жити реальним життям", "Що ти позоришься", "Красива, але жінку це не прикрашає, перестаєте бути загадкою-цікавою, в жінці повинна залишатися ЗАГАДКА", "В одязі ти симпатичніше", "Уже не знає, як аудиторію привернути до себе, це ще не кінець хлопці", - пишуть хейтери.

Нагадаємо, Настя Каменських в купальнику похвалилася, як розважається у дворі свого будинку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ