Today.ua

Настя Каменських показала кімнату у своєму будинку, в якій проводить найбільше часу з чоловіком

Настя Каменських та Олексій Потапенко живуть у розкішному двоповерховому заміському особняку під Києвом. У будинку зірок є все, що потрібно для життя та відпочинку. У дворі басейн із шезлонгами, скляна прибудова з великим обіднім столом, де співаки люблять збирати свою сім'ю на свята.

На першому поверсі – головна кімната, в якій найчастіше проводять час Потап та Настя Каменських. Тут кухня, поєднана зі їдальнею та залом. Стоїть просторий обідній стіл, великий диван, кавовий столик, на стіні висить плазмовий телевізор. Всю стіну обладнано шафою з книгами, а також є камін, який щороку виконавиця прикрашає до свят.

Перед тим як вирушити у відпустку, Настя Каменських поділилася з фанатами кадрами з кімнати, де найбільше часу проводить зі своїм чоловіком. Тут вони готують сніданки, обіди та вечері, збираються за столом з рідними та друзями, влаштовують романтичні вечори біля каміна та кіномарафони. На спуску зі сходів подружжя поставило гарну двометрову ялинку, прикрашену різнокольоровими іграшками та гірляндами. Також Настя зняла свої ноги біля каміна, зазначивши: "Романтичні моменти".

Нагадаємо, Настя Каменських показала інтер'єр своєю вбиральні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ