Today.ua

Настя Каменських отримала несподіване зізнання від Потапа

Настя Каменських і Потап приємно проводять час на теплих пісках і лазурному березі. Подружжя ніжаться на сонечку і куштують делікатеси Мальдів. Під час одного з прийомів їжі успішний український продюсер і автор пісень вирішив зробити своїй коханій несподіване зізнання.

Потап і Настя обідали в одному з ресторанчиків на острові, коли в романтичному пориві музикант звернувся до коханої та попросив її виставити вперед праву руку. Одягнувши їй кільце кальмара, Олексій Потапенко заявив, що дуже її любить. Відповідним відео колишній зірковий тренер шоу «Голос країни» поділився в Інстаграм-сторіз.

«Я хочу зробити тобі одне визнання. Мені треба щоб ти повернула праву руку ... Я тебе дуже сильно кохаю. Це кільце тобі. Кільце кальмара. Оголошую вас море-чоловіком і море-дружиною. Поцілуйтесь», - зазначив в відео Потап.

Настя Каменських не приховувала емоцій, посміявшись над незвичайним визнанням і подарунком коханого чоловіка. Виглядала артистка прекрасно, повністю відмовившись від макіяжу. На ній була надіта футболка з принтом і панама. Закохані активно діляться фото і відео зі своєї казкової подорожі в теплі краї. Настя радує шанувальників знімками в крихітних бікіні, а Олексій - іскрометним гумором і щирою прихильністю до дружини.

Нагадаємо, Потап написав для Насті Каменських романтичні вірші на Мальдівах.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ