Today.ua

Настя Каменських з найкращою подругою запалить в новому кліпі на пісню «Дівчата рулять»

Настя Каменських готується до виходу нової музичної роботи. Зірка розсекретила назву майбутньої пісні - «Дівчата рулять», дату виходу, а також повідомила, що в кліпі зніметься її найкраща подруга, дружина Позитиву, Анна Завгородня.

Напередодні Міжнародного жіночого дня шанувальники почують нову пісню Насті Каменських під назвою «Дівчата рулять». Композиція вийде 5 березня. Раніше стало відомо, що співачка зняла у своєму кліпі відому українську блогершу. Але на цьому сюрпризи не закінчуються.

Дружина Потапа опублікувала кадр зі зйомок музичного відео. У кадрі Настя Каменських зображена в рожевому худі з написом англійською мовою «Дівчата рулять» і білих шкарпетках. Поруч з нею можна побачити її кращу подругу Аню, одягнену в рожеві штани та футболку оверсайз.

«І так ... в моєму новому кліпі ви побачите мого улюбленого бублика, мою Ганну, ви не уявляєте собі, як нам було весело, а в такій обстановці все в рази кайфово!» - зазначила в публікації Настя Каменських.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від NK | Nastia Kamenskykh (@kamenskux)

Довгоочікуваний сингл увійде в новий альбом співачки, реліз якого призначено на кінець весни. Кліп на трек «Дівчата рулять» вийде 18 березня.

Виконавиця зізналася, що це ще не всі сюрпризи, які вона підготувала для фанатів.

Нагадаємо, Настя Каменських розповіла про свою найзаповітнішу мрію.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ