Today.ua

Настя Каменських сильно схудла після смерті батька: “Це вже анорексія ...“

Настя Каменських пережила нелегкий період в кінці січня. З життя пішов один з найближчих їй людей - тато. Мабуть, сильні душевні переживання, стрес і нерви зробили свою справу, оскільки виконавиця дуже схудла за останній час.

В особистому акаунті в Інстаграм Настя Каменських опублікувала нове фото. Зірка з'явилася на вулиці з великим букетом чарівних квітів. На ній надіта куртка вільного крою, подовжений светр, лакові лосини й симпатичні черевички.

Деякі підписники звернули увагу, що екс-учасниця дуету «Потап і Настя» зовсім не схожа на себе. Інші висловили стурбованість, що Каменських дуже сильно схудла.

«Худишка», «Це вже анорексія ...», «Дуже худа. Ніжки, як сірники. Трохи поправитися треба», «Сама на себе не схожа. Красиво але не ти», «Ніжки як у павучка», «Настя, зовсім схудла», - пишуть користувачі.

Попри втрату батька, Настя Каменських намагається жити далі й дивитися в майбутнє з позитивом:

«Жити справжнім, пам'ятати, дякувати і поважати минуле, дивитися тільки вперед - це велике щастя. Помічати кожну секунду, відчувати, насолоджуватися. Бачити добро і оточувати себе добром», - написала співачка під постом.

Нагадаємо, Настя Каменських завчасно випустила довгоочікуваний кліп на україномовну пісню «Почуття». Цю роботу з нетерпінням чекав покійний тато співачки, тому що в ньому знялася її мама. Артистка планувала прем'єру до Дня всіх закоханих, але вирішила випустити музичне відео незабаром після смерті батька.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ