Today.ua

Настя Каменських випустила свій довгоочікуваний кліп з красивими українками

Настя Каменських представила на широкий огляд свою нову музичну роботу. Кліп на пісню «Дівчата рулять» вийшов дуже яскравим і запальним частково через те, що в ньому знялися дві красуні: Леся Нікітюк і Даша Астаф'єва.

«Нехай це відео перенесе вас в красивий дівчачий світ, де живуть сильні, зухвалі, впевнені в собі дівчата, які сміливо йдуть вперед, кайфують від життя і від себе самих! Сідайте з нами в рожевий Cadillac і поїхали! Сьогодні, як і завжди, дівчатка рулять!» - зазначила в публікації Настя Каменських.

Авторами слів і музики композиції, яка вже встигла стати черговим хітом, виступили Настя Каменських і Потап, які побудували не лише міцні робочі стосунки, а й сімейні.

У кліп виконавиця запросила кілька відомих українських особистостей. Зокрема свою кращу подругу і дружину Позитива, Анну Завгородню, а також блогершу Таню Парфільєву, співачку Дашу Астаф'єву і ведучу Лесю Нікітюк.

Дівчата в яскравих нарядах запалили під трек Насті Каменських «Дівчата рулять».

«Цей трек - маніфест всіх відривних дівчат. Це той красивий, захоплюючий, сексуальний світ, в якому живе кожна з нас. Вона знаходиться в гармонії з собою і насолоджується кожним моментом», - саме так охарактеризувала свою нову пісню виконавиця.

Нагадаємо, Настя Каменських показала, які млинці їсть на Масляну.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ