Today.ua

Наталія Орейро зважилася на кардинальну зміну іміджу

Наталія Орейро, що прославилася завдяки участі в аргентинському серіалі "Дикий ангел" привела в захват своїх шанувальників. Красуня-шатенка кардинально змінила свій зовнішній вигляд, ставши блондинкою.

Уругвайська актриса, співачка і дизайнер, на свій великий подив, заслужила шалену популярність в російськомовних країнах. Серіал "Дикий ангел" зробив її популярною не тільки в Аргентині, але в Росії, Україні та країнах СНД.

В особистому акаунті в Інстаграм Наталія Орейро поділилася серією нових фотографій. У кадрі артистка з'явилася в ролі фатальної жінки. Вона одягнена в червоні штани і блейзер на голе тіло з ефектним декольте. Попри її досить спокусливий образ, вся увага публіки прикута до кольору її волосся. Відома шатенка стала блондинкою. Образ вона завершила томним макіяжем з акцентом на губи за допомогою червоної помади. Зірка навіть трохи нагадала британську актриса Емму Томпсон з білим волоссям.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Natalia Oreiro | Наталія Ореі̆ро (@nataliaoreirosoy)

Виявляється, Наталія Орейро перевтілилася заради нової ролі в серіалі. Зірка зіграє легендарну першу леді Аргентини Єву Перон. У підписі актриса зізналася, що це для неї виклик, і вона планує докласти максимум зусиль.

Нагадаємо, дочка Дженніфер Лопес здивувала кардинальною зміною образу під хлопчика.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ