Наталя Могилевська, яка зараз перебуває в одній зі своїх найкращих фізичних форм, розповіла шанувальникам, як відсвяткувати Великдень і не набрати зайву вагу. Для цього артистка поділилася рецептом корисної пасхальної паски на сирі, яка ніяк не позначиться на фігурі.
Артистка поділилася з фанатами нової фотографією, на якій позує в дуже стильному вбранні, що підкреслює її апетитні форми: стрункі ноги, пишні стегна і бюст.
"Обіцяний рецепт корисної, пасхальної, сирної паски. Святкуйте і худніть, мої красиві!" - зазначила в публікації Наталя Могилевська.
Рецепт сирної паски від Наталі Могилевської
Подивитися цю публікацію в Instagram
Підпишіться на Today.ua, щоб бути в курсі останніх новин:
Інгредієнти:
- 130 грамів сиропу агави або іншого натурального підсолоджувача
- 1 кілограм 250 грамів жирного сиру
- 10 яєць
- 80 грамів жирних вершків
- 4 столових ложки родзинок або цукатів
- 140 грамів манки
Спосіб приготування:
- Свіжий сир перетираємо через сито або перебиваємо блендером. Додаємо підсолоджувач, вершки та просіяну манку, перемішуємо.
- Жовтки яєць збиваємо і додаємо готову сирну масу. Збиваємо білки в густу піну, і обережно з'єднуємо з сирною масою.
- Акуратно все вимішуємо лопаткою, щоб в сирній масі з'явилися повітряні бульбашки. Додаємо цукати, родзинки та перемішуємо.
- Викладаємо паску в формочки, змащені вершковим маслом, заповнюючи їх на 3/4. У розігрітій до 180 градусів духовці випікаємо паску протягом 40-45 хвилин. Залежно від розміру форм час випікання може варіюватися. Перевірити паску на готовність, можна проткнувши її зубочисткою або сірником.
- Якщо верх почне золотитися завчасно, накрийте паску фольгою. З форм готову випічку дістаємо тільки тоді як вона повністю охолоне.
- Верхівку паски можна покрити шаром агар-агар і присипати горішками або цукатами.
- Готувати пасочки краще напередодні свята, тому що їм треба постояти в холодильнику добу, ну або як мінімум, ніч.