Наталя Могилевська поділилася рецептом корисної паски: “Святкуйте і худніть“

Автор: Анастасия Березовская

Наталя Могилевська, яка зараз перебуває в одній зі своїх найкращих фізичних форм, розповіла шанувальникам, як відсвяткувати Великдень і не набрати зайву вагу. Для цього артистка поділилася рецептом корисної пасхальної паски на сирі, яка ніяк не позначиться на фігурі.

Наталя Могилевська поділилася рецептом корисної паски: “Святкуйте і худніть“ - today.ua

Артистка поділилася з фанатами нової фотографією, на якій позує в дуже стильному вбранні, що підкреслює її апетитні форми: стрункі ноги, пишні стегна і бюст.

"Обіцяний рецепт корисної, пасхальної, сирної паски. Святкуйте і худніть, мої красиві!" - зазначила в публікації Наталя Могилевська.

Рецепт сирної паски від Наталі Могилевської

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Наталя Могилевська (@nataliya_mogilevskaya)

Популярні зараз

В Україні очікується масштабне підвищення заробітних плат

У Мінекономіки спрогнозували зростання курсу долара до 50 гривень

Греція остаточно відмовила у передачі систем Patriot Україні: названо причину

У Верховній Раді вирішили, що відшкодування сім'ям загиблих українських громадян буде платити РФ

Підпишіться на Today.ua, щоб бути в курсі останніх новин:

Інгредієнти:

  • 130 грамів сиропу агави або іншого натурального підсолоджувача
  • 1 кілограм 250 грамів жирного сиру
  • 10 яєць
  • 80 грамів жирних вершків
  • 4 столових ложки родзинок або цукатів
  • 140 грамів манки

Спосіб приготування:

  1. Свіжий сир перетираємо через сито або перебиваємо блендером. Додаємо підсолоджувач, вершки та просіяну манку, перемішуємо.
  2. Жовтки яєць збиваємо і додаємо готову сирну масу. Збиваємо білки в густу піну, і обережно з'єднуємо з сирною масою.
  3. Акуратно все вимішуємо лопаткою, щоб в сирній масі з'явилися повітряні бульбашки. Додаємо цукати, родзинки та перемішуємо.
  4. Викладаємо паску в формочки, змащені вершковим маслом, заповнюючи їх на 3/4. У розігрітій до 180 градусів духовці випікаємо паску протягом 40-45 хвилин. Залежно від розміру форм час випікання може варіюватися. Перевірити паску на готовність, можна проткнувши її зубочисткою або сірником.
  5. Якщо верх почне золотитися завчасно, накрийте паску фольгою. З форм готову випічку дістаємо тільки тоді як вона повністю охолоне.
  6. Верхівку паски можна покрити шаром агар-агар і присипати горішками або цукатами.
  7. Готувати пасочки краще напередодні свята, тому що їм треба постояти в холодильнику добу, ну або як мінімум, ніч.

Нагадаємо, Наталя Могилевська зізналася, що допомагає їй худнути, розповівши докладніше про те, з чого складається її меню.