Today.ua

Названо страви, з якими не можна зустрічати Новий рік Тигра

Новий 2022 пройде під знаком Чорного Водяного Тигра. У новорічну ніч на столі мають бути страви, які допоможуть задобрити господаря року. Злити могутнього хижака забороненими стравами астрологи не радять.

Тигр буде до вас прихильним увесь рік, якщо новорічний стіл буде розкішно сервірований. Обов'язково застеліть гарний скатертину, поставте на стіл найкрасивіший посуд і прилади, які є у вашому будинку. У центрі столу можна встановити гарну новорічну композицію.

Головною стравою новорічного столу має бути м'ясо. У жодному разі не дичина, оскільки хижак не звик ділитися здобиччю, а також не можна використовувати занадто жирне м'ясо. Запечена курка або пісні шматки яловичини у спеціях будуть чудовими ласощами для господаря року.

Рибу та морепродукти на стіл краще взагалі не ставити. Тигр не любить воду, не вміє рибалити, тому постарайтеся зустріти Новий 2022 без риби. В крайньому випадку, використовуйте ці види продуктів для закусок або в салатах.

Доповнити м'ясні страви найкраще свіжими та запеченими овочами. Гострі закуски, особливо морква по-корейськи, не повинні бути присутніми на новорічному столі.

Страви корейської кухні можуть не на жарт роздратувати господаря Нового 2022 року, оскільки в Кореї м'ясо тигрів та інших представників сімейства котячих вживають у їжу як делікатес.

Тигр не виносить запаху спирту, постарайтеся зменшити кількість алкоголю у новорічну ніч. Якщо зможете повністю відмовитися від вживання спиртних напоїв, то Тигр буде дуже задоволений, а весь 2022 буде успішним і щасливим.

Нагадаємо, раніше експерти розповіли, які подарунки заборонено дарувати на Новий рік. Ці речі несуть бідність, невдачі та хвороби тим, хто їх отримує.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ