Today.ua

Названо чотири найбільш невезучих знаків Зодіаку, які у своїх невдачах можуть звинувачувати тільки себе

Кожна людина йде ніби по "зебрі", наступаючи то на білі, то на чорні смуги. Проте є чотири найбільш невезучі знаки Зодіаку, в житті яких найчастіше трапляються якісь невдачі та проблеми. Проте, за словами астрологів, винні у цьому не зірки, а все пов'язане із характером цих представників зодіакального кола.

Найбільш невезучі знаки Зодіаку, які у своїх невдачах можуть звинувачувати лише себе

Телець

Представники цього знаку Зодіаку не можуть побудувати міцний шлюб чи близькі стосунки з рідними та друзями, а все тому, що постійно підозрюють оточуючих. Вони бачать каверзу в кожній дії, сарказм і брехню в кожному реченні або компліменті. Тільці страждають від постійного почуття нещастя, і весь час живуть у напрузі.

Народжені під цим знаком люди схильні комплексувати з приводу зовнішності, здібностей чи таланту. Навіть якщо їх хвалять і вони дійсно в чомусь хороші, Тельці не можуть це гідно оцінити. Нерідко вони шукають розраду в соцмережах, комп'ютерних іграх, п'ють багато кави та курять, щоб якось відволіктися від власних думок.

Не дивно, що живучи у такому стані, їм не щастить.

Близнюки

Представники цього знаку живуть минулим, від них часто можна почути фразу "а раніше було краще". Вони не вміють насолоджуватися життям тут і зараз, тому що завжди згадують, а як було раніше. Близнюки часто зациклюються на тому, що зробили або чогось не зробили, і можуть днями, місяцями, а то й роками обмислювати минуле.

Народжені під цим знаком люди досить легковажно ставляться до своєї другої половинки і можуть зрадити. З ними не хочуть мати серйозних ділових відносин підприємливі люди, оскільки Близнюки не являють собою серйозну людину, готову розвиватися і генерувати нові ідеї.

Рак

Представники цього знака дуже емоційні люди, які звикли напрягатися навіть через дрібниці. Вони можуть не спати ночами, думаючи про те, що треба було сказати у розмові з начальником або під час сварки з партнером, вони часто плачуть та ображаються.

Світ для них зовсім не сповнений фарб, а складається з чорних та сірих кольорів. Раки не можуть бути на 100% щасливими, тому що завжди шукають до чого б причепитися. Вони не наважуються на авантюри та вигідні пропозиції, тому що вважають, що "нічого з цього не вигорить".

Терези

А ось виною невдач представників цього знака є їхня нерішучість. Навіть коли життя підкидає їм вигідну пропозицію або унікальний шанс, Терези за звичкою витрачають занадто багато часу на обмірковування, зважування всіх "за" та "проти", так і не змінюючи нічого у своєму житті.

Представники цього знака дуже перебірливі, і нерідко залишаються одинаками до кінця життя, тому що не в змозі пустити у своє життя людину, яка не відповідає всім (!) їхнім вимогам.

Нагадаємо, названо три знаки Зодіаку, яких наприкінці січня чекають несподівані зміни в особистому житті та на роботі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ