Today.ua

Названо два знаки Зодіаку, яким ретроградний Меркурій у квітні принесе щастя

Життя двох знаків Зодіаку круто зміниться після того, як Меркурій розпочне свій ретроградний рух. Кому пощастить? Коли це трапиться? І на що чекати?

Коли ретроградний Меркурій у квітні?

Ретроградний рух Меркурія розпочнеться 21 квітня, і тоді життя Близнюків та Дів почне налагоджуватись.

Ретроградний Меркурій у квітні ощасливить лише два знаки Зодіаку

За словами українського астролога Влада Росса, Близнюки та Діви дізнаються, що таке щастя вже наприкінці квітня. Їм вестиме майже у всіх сферах життя під час Ретроградного Меркурія.

Близнюки

Найвдаліший період для представників цього знаку Зодіаку розпочнеться з 21 квітня. У їхнє життя прийде щастя, фінансова незалежність, успіх та благодать. Перша декада ретроградного Меркурія благополучно вплине на всі сфери життя.

Деякі Близнюки навіть можуть отримати пропозицію руки і серця або зненацька зважитися на весілля. Астролог зазначає, що народжені під цим знаком люди можуть захотіти повернутися до своїх колишніх, або у них з'явиться така можливість, Росс не став відмовляти їх, навпаки, порадивши увійти в цю річку ще раз, адже це може змінити їхнє життя.

Діва

Щодо представників цього знаку, то у них все буде добре в плані кар'єри. Влад хоче заспокоїти тих, кому не подобається їхня діяльність, адже незабаром у житті може все змінитися. А ті, хто нещодавно змінив роботу та пошкодував про це, матимуть унікальний шанс повернутися на минуле місце.

Також астролог радить Дівам з'їздити додому, побачити рідних та близьких, це не лише допоможе покращити стосунки, а й подарує почуття цілковитого задоволення.

Нагадаємо, названо три знаки Зодіаку, яких покличуть під вінець до кінця місяця - гороскоп кохання на квітень.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ