Today.ua

Названо головні недоліки всіх знаків Зодіаку

Астрологи стверджують, що характер формується небесними тілами, в період панування яких людина з'явилася на світ. Гороскоп дозволяє з'ясувати головні недоліки знаків Зодіаку.

Овен - надмірно заздрісний. Представники цього знака Зодіаку прекрасно розуміють, що заздрість є їх головним пороком, тому з дитинства приховують це почуття за добродушною усмішкою.

Телець - на вигляд добрий, турботливий і ніжний. Насправді, він жорстко контролює не тільки ситуацію, а й змушує близьких виконувати свої вимоги.

Близнюки - великі любителі алкоголю. Встояти перед спокусою напитися і забутися представникам цього знаку Зодіаку вкрай складно.

Рак - це найбільші скупердяї в гороскопі. Образ Кощія Безсмертного, який над златом чахне, писали з них.

Лев - народжені під цим знаком Зодіаку схильні до агресії і навіть садизму. Якщо Лев зол, то краще рятуватися втечею, інакше чекай біди ...

Діва - сластолюбці, які приховують свою натуру під маскою скромності і вишуканих манер.

Терези - головні брехуни в гороскопі. Народжені під цим зодіакальним сузір'ям викрутяться з будь-якої ситуації завдяки брехні і обману. Крім того, на Терезів не варто покладати великі надії, в разі труднощів на них не можна покластися.

Скорпіон - схильний до подружніх зрад. Він здатний ходити наліво прямо під носом свого обранця і не бути викритим. Стрілець - економить гроші абсолютно на всьому, позбавляючи не тільки себе, але і близьких людей всіх радостей життя.

Козеріг - їх ліні немає меж. Представники цього знака Зодіаку зайвий раз не ворухнуть пальцем, якщо роботу можна не робити, то Козеріг за неї не візьметься.

Водолій - поганий охоронець чужих секретів. При першій нагоді вони все розбовталося і ще й прикрасять розповідь своїми домислами і припущеннями.

Риби - відмінні маніпулятори і змовники. Якщо потрібно домогтися будь-якого результату, то Риби підуть на все.

Дізнайтеся також, представники яких знаків Зодіаку мають проблеми з алкоголем. Бажання випити частіше перемагає всі доводи розуму ...

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ