Today.ua

Названі правильні пропорції цибулі та хліба у фарші для приготування ідеальних соковитих котлет

Приготувати ідеальні котлети мріє будь-яка господиня. Існує безліч рецептів, проте найголовніше у процесі – це дотримуватися правильних пропорцій цибулі та хліба, який додається у фарш. Ми вирішили розкрити секрет ідеального приготування котлет, від яких буде у захваті вся родина.

На сім'ю з чотирьох осіб достатньо пів кілограма фаршу (будь-якого: курячого, свинячого, свинячого-яловичого) - з розрахунку на це ми і наведемо потрібні пропорції. А саме – для ідеальних соковитих котлет у фарш потрібно додати 200 грамів хліба та 100 грамів цибулі.

Хліб краще використовувати черствий, підсохлий. Його потрібно вимочити у воді або молоці та додати у фарш – це додасть котлетам пишності, смаку та ніжності.

Щоб цибуля не перебила смак м'яса, на 500 грамів фаршу вистачить 100 грамів цибулі. Тоді блюдо вийдуть соковитими, і котлети не віддаватимуть цибулею. У рецепт ще потрібно додати сіль та перець. Відбийте м'ясо, сформуйте котлети та обсмажте з обох боків на розігрітій сковороді або запікайте у духовці.

Готово! Смачного!

Нагадаємо, розкрито секрет, який використовують досвідчені господині, щоб борщ був ідеально червоним.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ