Пережити зимові холоди буде набагато простіше, якщо включити до раціону деякі види продуктів харчування. Просте та недороге меню покращить самопочуття, допоможе організму зігрітися та зміцнить імунітет.
Якщо ви думаєте, що для нагрівання ефекту потрібно їсти м'ясо і пити гарячий глінтвейн, то ви глибоко помиляєтеся. Це дасть тимчасове відчуття тепла, а потім знову повернеться відчуття холоду. Дієтологи рекомендують узимку включити в раціон овочі!
Кислий смак зігріває тіло, стверджують фахівці. Солоні огірки та помідори насичують клітини організму цінними мінералами та вітамінами, завдяки чому покращується самопочуття, з'являються сили та енергія.
Також потрібно їсти щодня квашену капусту, яка містить цілий вітамінний комплекс, здатний зміцнити імунітет, покращити травлення та навіть підняти настрій.
Популярні зараз
В Україні офіційно з'явилася професія домробітник: Рада ухвалила закон
Землі досягла сильна магнітна буря: як довго вона триватиме
Пентагон розкрив номенклатуру першого пакету військової допомоги Україні: чи дадуть ATACMS
Крім того, в холодну пору року в їжу слід додавати спеції. Особливо потужний зігріваючий ефект має коріандр. Ароматна пряність активізує травлення та обмін речовин. Не забувайте злегка приправляти свої улюблені перші та другі страви щіпкою спецій, щоб організм краще засвоював їжу та активніше виробляв тепло.
Нагадаємо, раніше медики назвали п'ять продуктів харчування, які допомагають зберегти добрий зір до глибокої старості.