Today.ua

Названо п'ять варіантів стрижки каре, які будуть актуальними у 2022 році

Стрижка каре буде однією з найактуальніших і трендових у 2022 році. Така зачіска підійде всім жінкам без винятку, але потрібно правильно підібрати форму стрижки та довжину.

Класичне каре

Ідеальна стрижка для власниць овальної, подовженої або трикутної особи. Класичне каре ніколи не виходить з моди, оскільки надає жіночому образу жіночності та вишуканості. Крім того, така зачіска не потребує складного укладання.

Каре-боб

Стрижка каре-боб підійде для жінок будь-якого віку та з будь-якою формою обличчя. Зачіска відмінно виглядає як на густому, так і на тонкому волоссі.

Каре з чубчиком

У 2022 році в моді чубчик. Ви можете зробити будь-який варіант стрижки каре та будь-якої довжини з чубчиком прямою, подовженою, косою або "шторкою".

Подовжене каре

Стрижка каре довжиною рівня плечей і нижче вважається подовженою. Нижній край зачіски можна зробити ідеально рівним, закругленим або східчастим. У будь-якому випадку стрижка буде виглядати чудово, це ідеальний варіант для жінок з довгим прямим волоссям.

Градуйоване каре

Градуйоване каре є класичним каре, але з багатоярусним верхом. Зачіска надає обсягу волосся, виглядає природно і жіночно.

Крім каре в тренді в 2022 році буде ретро-стрижка з 70-х шеггі. Зачіска підходить для пишного волосся.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ