Today.ua

Названі найкорисливіші жінки по знаку Зодіака, для яких гроші важливіші за кохання

З милим і рай у курені – точно не про цих жінок. Представниці цих знаків Зодіака дуже корисливі і жадібні жінки, для яких гроші дорожчі за кохання. Вони готові бути з некоханим чоловіком, якщо він забезпечить усі їхні забаганки та бажання.

Телець

Представниця цієї статі завжди знаходиться в пошуку кращої пропозиції. Навіть якщо вона по дурості або по молодості вийшла заміж і завела дітей, але в неї з'явився залицяльник з товстим гаманцем, вона без сором'язливості проміняє свою сім'ю на безбідне майбутнє.

Близнюки

Зруйнувати власний шлюб та залишити дітей колишньому чоловікові здатна і жінка-Близнюки. Якщо вона зустріне людину, що зможе реалізувати всі її мрії про гарне життя, вона готова відразу підписати документи про розлучення і кинутися в його обійми.

Скорпіон

Пристрасні, хитрі та жадібні жінки-Скорпіони прагнуть багатства. І досягати вони його хочуть не власними силами, а мріють заполучити багатого чоловіка. Зроблять вони це навіть якщо перебувають у шлюбі. Щобільше, у руйнуванні сім'ї жінка-Скорпіон звинувачуватиме саме колишнього, який не зміг забезпечити їй гарне життя.

Водолій

Представниці цього знака дуже втомлюються від чоловіків, які не можуть нічого досягти. Ще більше їх дратують скиглії, які раз у раз скаржаться на ситуацію, що склалася, і нічого не намагаються змінити. Жінка-Водолій без проблем розірве цей зв'язок, особливо якщо на її шляху з'явилася заможна людина. Вони впевнені, що народжені на цей світ заради веселощів та задоволення, а не заради економії та битовухи.

Нагадаємо, астрологи назвали чотири найкращі матері за знаком Зодіаку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ