Today.ua

Названі найнестерпніші жінки за знаком Зодіаку під час вагітності

Вагітність сильно впливає на жіночий організм, у якому відбуваються сотні процесів. Для когось життя на ці дев'ять місяців змінюється кардинально, хтось відчуває біль фізично, а хтось стає примхливою. Астрологи розповіли, що на те, як протікатиме вагітність, впливає знак Зодіаку жінки. То хто ж із представниць зодіакального кола стане найнестерпнішою?

Найнестерпніші жінки за знаком Зодіаку під час вагітності

Овен

Уперта і прямолінійна у звичайному житті під час вагітності та токсикозу стає справді нестерпною. Буквально все – від криво поставленої чашки до важкого дихання може вивести її із себе. Зриваються вагітні жінки-Овни, звичайно, на домочадцях. І тільки самому люблячому та терплячому чоловікові це вдасться витерпіти. Важливо бути терплячим, ніжним і намагатися виконувати її бажання.

Телець

Представниця цього знака в положенні намагатиметься робити те саме, що й у звичному житті. А через те, що буде швидко втомлюватися і не зможе виконувати свою роботу на всі 100%, це буде її ой як злити. Вона капризуватиме і скаржитиметься, на що потрібно її просто втішити і приголубити, намагаючись хоч якось полегшити ношу.

Терези

Психічно нестабільні у звичайний час під час вагітності будуть справді нестабільними. Може дійти до того, що жінка-Терези в положенні почне підозрювати батька дитини в зрадах, нападати на нього з докорами та розпитуваннями. Це треба терпіти і не давати приводів: повертатися додому вчасно, балувати її якимись милими штучками або смаколиками і, звичайно ж, пестити і плекати.

Нагадаємо, астрологи назвали три знаки Зодіаку, яким судилося стати мільйонерами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ