Today.ua

Названо трьох жінок за знаком Зодіаку, які дружать лише заради власної вигоди

Дружба ґрунтується на довірі, чистоті, безкорисливості та щирості. Друзі діляться прикрощами та радощами, а також підтримують один одного в найрадісніші та найважчі життєві моменти. Проте не у всіх такий підхід до дружніх стосунків. Астрологи назвали трьох жінок за знаком Зодіаку, які товаришують доти, доки їм це вигідно.

Жінки за знаком Зодіаку, які дружать лише заради власної вигоди

Козеріг

Представниці цього знака дружать тільки з тим, хто може їм щось дати: навчити чомусь, допомогти просунутися вгору кар'єрними сходами, знайти чоловіка або весело і бажано безкоштовно проводити час. Друзів Козероги воліють використовувати, їм не цікаві розмови до душі або якийсь зв'язок, тільки вигода. І коли її вже немає, можуть просто припинити дзвонити.

Близнюки

У представниць цього знака Зодіаку, як правило, є одна хороша подруга дитинства, на яку вони завжди розраховують і вірять у її безкінечну безвідмовність. Вона для них і "жилетка", в яку можна поплакати, і банкомат, де можна взяти грошей, і місце для ночівлі. Інші подруги в житті Близнюків приходять і йдуть дуже швидко уходять, адже спілкуються вони з ними, тільки якщо це вигідно зараз.

Скорпіон

Представниці цього знаку мріють про велике майбутнє і бажають досягти успіху у всіх сферах життя. А тому в їхньому оточенні немає простих людей із робітничого класу. Вони намагаються заводити знайомства у певних колах, знайомитися з тими, хто допоможе їм піднятися вище, у кого можна повчитися.

Нагадаємо, астрологи назвали три знаки Зодіаку серед чоловіків, які відмовляються одружуватися.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ