Today.ua

Названо трьох жінок за знаком Зодіаку, які влітку 2022 року отримають пропозицію руки та серця

Багато дівчат з дитинства уявляли, яким буде їхнє весілля. Що вони зустрінуть прекрасного принца, який носитиме їх на руках і радуватиме щодня. Але виростаючи ми розуміємо, що ця казка призначена не для кожної. Проте влітку 2022 року пощастить трьом представницям зодіакального кола, яким вдасться зустріти родинну душу та отримати пропозицію руки та серця.

Знаки Зодіаку, представниці яких влітку 2022 року отримають пропозицію руки та серця

Овен

Для представниць цього знака пропозиція може стати справжнім сюрпризом, тому що вони цього зовсім не чекали. Астрологи зазначають, що важлива подія має відбутися у липні. Але не варто поспішати, придивіться до людини, і будьте на 100% впевнені, що хочете прожити з нею все своє життя.

Близнюки

Представниці цього знаку знають, як чарувати чоловіків. Це дуже веселі та активні жінки з легким характером. Навіть якщо ви зустрічаєтеся недовго цілком можливо, що вже влітку, ваш партнер опуститься на одне коліно і скаже заповітні слова: Ти вийдеш за мене?

Терези

Народженим під цим знаком жінкам живеться нелегко. Вони дуже довго і ретельно зважують кожне своє рішення, довго продумують ту чи іншу дію. Багато років вони можуть зустрічатися з людиною, щоби переконатися, що вони на 100% підходять один одному. Але прокинувшись одного ранку, до них прийде осяяння, що вони готові. Деяким представницям цього знака надійде пропозиція вийти заміж уже влітку цього року, а весілля може відбутися за короткий термін.

Нагадаємо, названо п'ять знаків Зодіаку, які зустрінуть кохання всього свого життя у лютому 2022 року.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ