Today.ua

Названо трьох жінок за знаком Зодіаку, які не розуміють жартів

Гумор він зближує. Завдяки жартам можна вийти з незручної ситуації, розрядити обстановку, пом'якшити ставлення співрозмовника і перевести майже будь-яку сварку в мирне русло. Але не всім у цьому житті даровано прекрасне почуття гумору, що справді може стати проблемою у відносинах, і не лише романтичних, а й дружніх та робочих. Астрологи розповіли, хто з представниць зодіакального кола обділений можливістю вдало пожартувати та іронізувати.

Знаки Зодіаку, представниці яких не розуміють жартів

Овен

Жартувати з представниками цього знака потрібно обережніше, тому що дівчата-Овни справді не розуміють жартів. Так, вони роблять спроби розповісти кумедну історію та зробити коментар на ту чи іншу ситуацію, але давайте будемо чесними, виходить це у них не дуже. Нерідко жарт, сказаний на адресу представниці цього знака, закінчується скандалом і великим. Але після того, як їм пояснять, що ні в якому разі не хотіли їх образити, жінки-Овни можуть вибачитися за зайву запальність, але неприємний осад після бесіди все одно залишиться у всіх.

Козеріг

Представниці цього знаку Зодіаку розуміють лише простий гумор, пласкі жарти та життєві історії, а також, наприклад, частівки. Тонкіший, можна сказати англійський гумор не для них. Жартуйте обережно, і якомога простіше, і тоді проблем виникнути не повинно.

Рак

Вразливі і на рідкість уразливі жінки-Раки не дружать із гумором. Як і Овни, вони приймають все на свій рахунок. Навіть якщо "кривдник" вибачився і пояснив ситуацію, цього Ракам недостатньо - вони все одно продовжують думати, що сказане на їх адресу мало частку правди, і це буде гризти їх тривалий час. Будьте обережні, інакше свою "вину" потім не загладити дуже довго.

Нагадаємо, названо трьох жінок за знаком Зодіаку, які влітку 2022 року отримають пропозицію руки та серця.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ