Today.ua

Названо трьох жінок за знаком Зодіаку, яким від чоловіка потрібні тільки гроші

Чоловіки мріють знайти хорошу дівчину, яка любила б і підтримувала попри все. Багатьом це справді вдається, але дехто потрапляє на мисливиць за грошима. Астрологи розповіли, представниці яких знаків Зодіаку у відносинах найчастіше шукають лише зиск.

Знаки Зодіаку, представницям яких від чоловіка потрібні лише гроші

Діва

Представниці цього знака не лише прекрасні зовні, вони ще й розумні, і хитрі. Вони здатні зачарувати своєю привабливістю та вмінням красиво говорити будь-якого чоловіка. Спокуса допомагає їм отримати все, що вони захочуть, - гроші, дорогі подарунки, розкішні машини та квартири. Свої ж кошти Діви не люблять витрачати, прагнучи, щоб за все платив чоловік.

Лев

Народжені під цим знаком жінки чудово вміють заробляти самі, і справді це роблять. Проте їм хочеться, щоби всі бажання оплачував чоловік. Представниці цього знака знають собі ціну і не терпітимуть, якщо партнер почне на них економити.

Телець

Найбільш меркантильними жінками за знаком Зодіаку астрологи називають Тельців. Їм недостатньо красивих слів і обіцянок, вони хочуть, щоб чоловік доводив своє кохання дорогими подарунками, квітами та ресторанами.

Нагадаємо, названо п'ять найнещасніших жінок за знаком Зодіаку, які не вміють насолоджуватися життям.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ