Today.ua

Названо три знаки Зодіаку, у яких виникнуть проблеми зі здоров'ям у січні 2022 року

Новорічна метушня, переживання, екстрена закупівля подарунків і бажання всім догодити може негативно сказатися на самопочутті, не кажучи вже про вживання алкоголю протягом декількох днів поспіль. Астрологи розповіли, кому зі знаків Зодіаку січень принесе хвороби.

Знаки Зодіаку, у яких виникнуть проблеми зі здоров'ям у січні 2022 року

Овен

Через свою відповідальність та трудоголізм представники цього знаку Зодіаку не звикли відпочивати. Два-три дні вимушеної відпустки для них справжня каторга, і після закінчення свят вони різко кидаються в бій. Проте астрологи радять зменшити швидкість і розпочати розгін із першої передачі. Намагайтеся уникати стресових ситуацій, подумайте про своє ментальне здоров'я, інакше, не встигнувши вийти на роботу, ви можете злягти з серйозною хворобою.

Терези

Сильніше усього може дістатися представникам цього знака, особливо тим, у кого є якісь хронічні захворювання. Вони можуть дати себе знати в невідповідний момент. А тому варто запастись необхідними ліками, а ще краще пройти профілактичний огляд у лікаря. Можливо, вам буде достатньо пропити курс вітамінів, а може і сходити на процедури. Не забувайте про свою проблему, особливо якщо вам належить далека дорога.

Риби

Січень 2022 року є травмонебезпечним для представників цього знака. Астрологи радять уникати старанних тренувань та відмовитися від екстремальних видів спорту. Краще постаратися уникнути негативу в новому році, поберегти себе і все буде якнайкраще.

Нагадаємо, названо три знаки Зодіаку, у яких у січні 2022 року настане біла смуга у житті.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ