Today.ua

Названі знаки Зодіаку, для яких 2022 рік почнеться з приємних сюрпризів та везіння

Ось і настав новий 2022 рік, на який багато хто чекав з величезним нетерпінням. Бажання загадані, подарунки всі відкриті, а в холодильнику залишки салатів і холодцю чекають свого часу. А астрологи роблять своє передбачення, відзначаючи, що для деяких знаків Зодіаку рік Блакитного Водяного Тигра принесе багато приємних сюрпризів та суцільне везіння.

Знаки Зодіаку, для яких 2022 рік почнеться з приємних сюрпризів та везіння

Телець

На самому початку року особливо пощастить Тельцям, які ще не перебувають у стосунках. Можливо в новорічну ніч, а може, на Різдво вам пощастить зустріти людину, яка скрасить вам життя. Астрологи відзначають, що все може початися зі звичайного флірту, а потім все переросте у прекрасний роман, який може закінчитися весіллям. А тому не бійтеся заводити нові знайомства і не закривайтеся у собі.

У матеріальному плані у Тельців також усе буде гаразд. Зірки обіцяють збільшення зарплати, а деяким навіть нову посаду.

Рак

Успіхи в кар'єрі чекають на представників цього знака Зодіаку. Астрологи пророкують їм дуже вигідну пропозицію по роботі, а також хорошу надбавку до зарплати. Завдяки скромним запитам Раків їм вдасться зробити серйозні накопичення, проте робити серйозні покупки експерти зі зірок не рекомендують раніше літа.

Діва

Народжених під цим знаком чекають приємні та корисні знайомства та зустрічі. Вони пов'язані не тільки з особистим життям, а й з професійною діяльністю. Можливо, Дівам вдасться змінити роботу, а може й відкрити новий бізнес. Одинакам зірки обіцяють початок стосунків у перші 3-4 тижні нового року.

Козеріг

У Козерогів у новому році з'явиться людина, яка впливатиме на їхнє життя – це може бути покровитель, який робитиме дорогі подарунки, а можливо заможний партнер. Успіх прийде до Козерогів і в професійній діяльності – на них чекає кар'єрне зростання і збільшення. Також представникам цього знака вдасться знайти додаткове джерело доходу.

Риби

А ось Рибам астрологи пророкують приємні зміни в сім'ї чи особистому житті. Існує ймовірність, що їхня родина побільшає – з'являться діти чи онуки.

Нагадаємо, астрологи назвали два знаки Зодіаку, які у 2022 році зіткнуться із психічними проблемами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ