Today.ua

Не можуть на чужині: три знаки Зодіаку, які у червні повернуться до України

За офіційними даними з початку повномасштабної війни, 24 лютого 2022 року, понад 4 мільйони українців залишили територію України. Але, як кажуть, у гостях добре, а вдома краще. Астрологи впевнені, що п'ять знаків Зодіаку вже у червні не витримають і повернуться, якщо не додому, то до безпечніших регіонів нашої країни.

Знаки Зодіаку, які у червні повернуться до України

Телець

Народжені в Україні Тельці мають особливу любов до своєї батьківщини. Їм було складно змиритися з тим, що довелося залишити свою оселю, адже навіть у мирний час вони рідко виїжджали за межі свого населеного пункту. Представникам цього знаку Зодіаку не хочеться сидіти, склавши руки, поки хтось топче їхню землю і позбавляє тиші та спокою. Провівши деякий час у Європі, Тельці вже у червні повернуться додому і робитимуть все, щоб наблизити країну до перемоги.

Рак

Представники цього знаку є справжніми пацифістами і не підтримують насильства. Вони не втечуть на фронт, але стануть горою за Батьківщину в тилу. Справжні патріоти своєї країни просто не можуть довго перебувати на чужині, тим більше якщо можуть бути корисні вдома. У червні Раки активно почнуть повертатися додому, відчувши приплив енергії та щастя.

Терези

У представників цього знака дуже розвинене почуття справедливості. А тому коли хтось нападає на їхню домівку, вони готові боротися. Вони не готові йти на передову, але з радістю стануть славновідомими інтернет-військами, вони будуть готові працювати довше і старанніше, щоб переказувати гроші на допомогу ЗСУ та амуніцію для військових. Терезам нелегко дається переїзд, про який вони дуже довго думатимуть, і плануватимуть до найменших подробиць, але в червні вони вирішать повернутися в Україну та бути корисними своїй країні.

Нагадаємо, названо трьох найревнивіших жінок за знаком Зодіаку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ