Today.ua

“Нема на що дивитися“: Злата Огнєвіч в ефектному купальнику ледве прикрила найпотаємніше

Злата Огнєвіч приєдналася до українських знаменитостей, які залишили Україну і вирушили за враженнями. У той час як одні підкорюють Мексику, інші США, а треті екзотичні острови, екс-Холостячка вирушила до Африки на сафарі.

В особистому акаунті в Інстаграм виконавиця вже встигла похвалитися першими жаркими фотознімками та не обділила своїх численних шанувальників кадрами у купальнику.

Місцем свого призначення Злата Огнєвіч обрала Занзібар, зізнавшись, що поїздка відбулася спонтанно. Спочатку шанувальники думали, що разом з артисткою у відпустку поїхав Макс Тарапата, але, судячи з того, що чоловік постить сторіз зі снігового Києва, а співачка фотографує себе на селфіпалку, то закохані, мабуть, не разом.

"Поїздка сюди була дуже спонтанним рішенням. Хотілося далеко і не попсово при цьому, ще невелика відпустка, сидіти 10 днів на карантині - виключено! Якщо говорити про пригоди, їх я завжди знайду, а в Африці - тим більше", - поділилася враженнями Злата Огнєвіч.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від ZLATA OGNEVICH (@zlata.ognevich)

У кадрі головна героїня другого сезону реаліті-шоу "Холостячка" поділилася серією фотографій у ефектному чорному купальнику з вирізом на животі та завищеною посадкою трусів, що ледь прикрили найпотаємніші частини її тіла. Варто зазначити, що така відкритість не припала до душі багатьом підписникам зірки.

"Нема на що дивитися. Кістки", "Дуже відкрита, занадто все напоказ", "Не подобається ... занадто відверто", "Фу, все напоказ", - пишуть фоловери.

Нагадаємо, Злата Огнєвіч відзначила Новий рік з учасником “Холостячка-2“ та породила чутки про відновлення їхніх стосунків.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ