Today.ua

Не потребують укладання: три красиві жіночі зачіски для волосся різної довжини

Кожна дівчина мріє мати бездоганний вигляд і не витрачати багато часу на догляд за собою. І це реально. Існує як мінімум три стрижки, які не потребують укладання. А це означає, що не потрібно витрачати години на зачіску, і при цьому виглядати як з картинки.

Три красиві жіночі зачіски для волосся різної довжини, які не потребують укладання

Піксі

Короткі зачіски чудово підійдуть для дівчат, які не хочуть багато часу витрачати на укладання або моделювання зачіски. Різновидів піксі дуже багато, і кожна з них має свої плюси. Важливо, що на укладання цієї зачіски потрібно лише помити голову та висушити волосся за допомогою фена та гребінця, розчісуючи волосся у потрібному напрямку.

Подовжене каре

Прекрасна зачіска для волосся середньої довжини, яка підійде володаркам пишного, рівного і хвилястого волосся. Завдяки рівному зрізу волосся простіше лягає як потрібно або при сушінні достатньо скористатися круглим гребінцем, підкручуючи кінці всередину.

Шеггі (каскад із перепадом)

Багатошарова, багаторівнева зачіска на довге волосся підійде дівчатам з неслухняним волоссям. Завдяки техніці завитки лягатимуть у різні боки, що лише додасть шарму цій стрижці.

Нагадаємо, стилісти назвали прості та ефектні зачіски на мокре волосся, яке легко повторити в домашніх умовах.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ