Today.ua

“Не переплутаєш, чиї діти“: Євген Кошовий похвалився своїми підрослими доньками

Євген Кошовий щасливий у шлюбі вже багато років. Разом з дружиною Ксенією комік виховує двох прекрасних дочок. Одна дівчинка росте копією мами, а друга – тата. Шанувальники не перестають захоплюватися зоряною сім'єю.

Днями зірка студії "Квартал 95" разом з дружиною і дітьми відвідав прем'єру мультфільму "Гулівер повертається". Для виходу в світ Євген Кошовий обрав чорні штани, піджак і білу футболку. А його прекрасна дружина виглядала чудово в сірому костюмі.

"Така довгоочікувана прем'єра", - зазначила в публікації в Instagram Ксенія Кошова.

Однак вся увага була прикута до дочок зоряної пари. Особливе враження справила 13-річна Варвара, яка виглядає набагато старше свого віку. На прем'єрі дівчинка, яка успадкувала красу матері, з'явилася в чудовому літньому платті в горошок. А ось 7-річна Серафима пішла вся в тата - а як кажуть, якщо дівчинка схожа на батька, значить буде щаслива.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Ксения Кошевая (@yalta_k)

"Невже Варя така доросла!! Квіточка розкривається", "Чому Варя в 13 виглядає на 20? А я в свої 25 максимум на 15?", "Яке красиве фото", "Які ви красиві! Чудова сім'я", "Варя, звичайно, мамуліна копія, просто красуня", "Ось же "фірмові дівчатка", не переплутаєш, чиї діти", "Викликаєте тільки позитивні емоції", - пишуть фоловери.

Нагадаємо, Євген Кошовий показав архівне відео з дружиною в день її 37-річчя.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ