Today.ua

“Не отримав, що хотів“: один з учасників пішов з шоу “Холостячка 2“ і побажав Огневич невдачі

Другий випуск реаліті "Холостячка 2" запам'ятається глядачам надовго. Один з учасників заявив про своє рішення залишити проект, але при цьому побажав головній героїні невдачі. Чоловік втратив надію та несподівано зробив гучну заяву на адресу Злати Огневич.

Як з'ясувалося, Ігор Присяжнюк вже не вперше бере участь у романтичних телешоу. 36-річний тренер з плавання заявив, що прийшов на проект "Холостячка 2", оскільки не бачив іншого способу познайомитися особисто зі Златою Огневич і дізнатися її краще.

Злата Огневич засумнівалася в тому, що Ігор Присяжнюк дійсно прийшов на проект для того, щоб побудувати щасливі відносини, а не тільки заради знайомства зі співачкою. Раніше чоловік вже шукав своє кохання в шоу "Половинки" і "100 і 1". В кінцевому підсумку, Ігор Присяжнюк виявив бажання покинути реаліті "Холостячка 2", оскільки йому потрібно повертатися до роботи. Чоловік веде заняття для дітей з особливостями розвитку, велика перерва між тренуваннями для них неприйнятна. Але при цьому, додав, що не отримав на проекті того, заради чого приходив.

"Йду з проекту, на жаль, не отримавши, що хотів. Бажаю, щоб у неї нічого не вийшло!" - заявив 36-річний чоловік.

Другий учасник Євген Селютин покинув реаліті "Холостячка 2" з ініціативи головної героїні. Злата Огневич з'ясувала, що чоловікові подобається, щоб жінка першою проявляла ініціативу в стосунках. Співачка зазначила, що у неї вже був подібний досвід, але вона його згадує з сумом.

Нагадаємо, в першому випуску з шоу "Холостячка 2" пішли відразу дев'ять чоловіків. Чому Злата Огневич не дала їм шансу?

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ