Today.ua

“Не приймаю тепер себе“: Дантес поголився і поскаржився на свій зовнішній вигляд

Надя Дорофєєва та Володимир Дантес перебувають у відпустці. Закохані полетіли до Латинської Америки, де чудово проводять час. З шанувальниками в Інстаграмі парочка часто ділиться фото і відео, показуючи не тільки, де вони живуть, але і як розважаються.

Одна з найулюбленіших пар українського шоубізнесу зараз знаходиться в мексиканському місті Тулум, де куштують смачну місцеву їжу, засмагають на пляжі, купаються в Карибському морі та відвідують місцеві вечірки та діджей-сети.

Зважаючи на спеку, що стоїть у Мексиці, Володимир Дантес вирішив поголити свою борідку, з якою ходить уже тривалий час. У публікації в Інстаграм-сторіз український співак пожартував, що після зміни іміджу перестав собі подобатися.

"Я вчора поголився, щоб загоріло обличчя, тому готовий на якийсь час стати обличчям чогось дуже не дуже", - жартома зазначив чоловік Наді Дорофєєвої.

Після цього музикант з'явився у кадрі, застосувавши фільтр, який вирівняв тон його обличчя, підфарбував очі та підвів губи.

"Я поголився, тому не дуже приймаю тепер себе, тому до кінця відпустки я буду з цим фільтром. Я прямий дуже хороший. Я прямий не можу надивитися на себе - мені прямий дуже подобається", - захопився Володимир Дантес.

Нагадаємо, Надя Дорофєєва зробила чубок і підкорила фанатів новим образом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ