Today.ua

Не прощають образ: названо трьох найбільш злопам'ятних жінок за знаком Зодіаку

Не пощастить тому, хто образить одну з цих представниць зодіакального кола. Вони запам'ятають кожне погане слово, кожне зауваження, кожен не так кинутий погляд. Астрологи відзначають, що злопам'ятство безпосередньо залежить від знака Зодіаку, виділяючи три найважчі випадки. Хто ж ці жінки, які не вибачають образ?

Найбільш злопам'ятні жінки за знаком Зодіаку

Рак

Представниці цього знаку дуже терплячі. Вони можуть дуже довго не зважати, ігнорувати випади у свій бік. Але все це загрожує серйозними наслідками, адже вони це не пропускають повз, а накопичують – днями, тижнями, місяцями та роками, а потім образи вибухають як вулкан. Жінка-Рак навіть може вигадати план помсти та втілити його в життя, коли вже урвався терпець.

Діва

Представниці цього знаку не забувають нічого поганого, що до них зробили інші.  Так само як Діви люблять усією душею, так само вони й ненавидять. У будь-який момент їхній гнів готовий вирватися назовні, а його прояв може бути різним – від емоційного сплеску до серйозної помсти.

Терези

Представниці цього знаку дуже доброзичливі та відкриті. Вони добре ставляться до людей і вимагають того ж натомість. А якщо вони цього не одержують, то можуть серйозно образитися. З'ясовувати стосунки Терези не стануть, але вживуть заходів – перестануть спілкуватися, відповідати на дзвінки та допомагати, а можуть і продумати більш витончену помсту.

Нагадаємо, названо чотирьох найбільш скандальних жінок за знаком Зодіаку, які не вміють контролювати свої емоції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ