Today.ua

“Не бентежте Меладзе“: нові фото Олі Полякової викликали захват у мережі

Оля Полякова не соромиться показати себе справжню. Вона не ховається за маскою і не реагує на критику на свою адресу. На цей раз бурхливу реакцію публіки викликали нові фотографії артистки в купальнику, які вона зробила на відпочинку в жаркій Туреччині.

Скандал, пов'язаний із заявою про домагання на адресу Меладзе, застав українську співачку на відпочинку. Валерій Меладзе заступився за брата, назвавши Олю Полякову фріком, а не співачкою. Зірка мовчати не стала, давши не менше різку відповідь на заяву колеги.

Не зациклюючись на образах, співачка зробила все, щоб приємно провести час у відпустці. В особистому акаунті в Інстаграм зірка опублікувала серію фотографій, зроблених на природі. У кадрі Оля Полякова постала в чорному роздільному купальнику, кепці і сонцезахисних окулярах, а також в яскравому барвистому комбінезоні.

"Це була незабутня відпустка в "італійському" готелі, що потопає в ідеально доглянутому ботанічному саду, але в Туреччині! Шикарне місце для таких знімків", - зазначила в публікації артистка.

Шанувальники захопилися красою і стрункою фігурою зірки. Хейтери звинуватили її в фотошопі, а хтось висміяв довжину її стопи.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Оля Полякова (@polyakovamusic)

"Олечка, у тебе і без фільтрів і фотошопа все ідеально", "Не зловживайте, так сильно, фотошопом. Ну, Оля! У вас же і так класна фігура ... А тут ці пальці на ногах довші, ніж на руках", "Олю, не бентежте Валерія Меладзе", "Фотошоп знатно подовжив ноги", "Це не ноги, це 8 чудо світу", "Якісь ноги неприродно довгі, а стопи взагалі як ласти", - пишуть фоловери.

Нагадаємо, дочку Олі Полякової підозрюють в збільшенні розміру грудей.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ