Today.ua

“Не жінка - шедевр“: Віка з “НеАнгелів“ похвалилася піджарою фігурою в бікіні

Українські знаменитості продовжують ділитися із шанувальниками яскравими літніми фотографіями з відпусток. Хтось із Мексики, хтось із США, хтось з Африки, а Вікторія Смеюха з "НеАнгелів" шле всім полум'яні привітання з Мальдівів.

В особистому обліковому записі в Інстаграм успішна українська виконавиця, яка 15 років виступала у складі гурту "НеАнгели" разом зі Славою Камінською, поділилася з підписниками серією фотографій. У кадрі Вікторія Сміюха постала у роздільному купальнику синього відтінку, з розпущеним волоссям та яскравим макіяжем. Її образ завершив червоний манікюр та стильний чокер на шиї.

"Головний спонсор цієї публікації – спорт!" – наголосила Вікторія Сміюха.

Підписники були захоплені, побачивши фігуру співачки. Артистка може похвалитися довгими стрункими ногами, точеними формами, плоским животом, рельєфним пресом, вузькою талією, пишними грудьми та гладкою бархатистою шкірою.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від VIKTORIA (@vikanablack)

"Вікторія, що ви творите своєю красою!", "О боже, яка ви красуня", "Чарівна", "Просто супер. Немає слів. Яка краса", "Це не жінка - це шедевр!! Тут можна подякувати батькам за таку красу", "Ух яка гаряча. Красуня", "Її талія - аномалія", "Спорт - найкраща інвестиція в наше життя", - пишуть фоловери.

Нагадаємо, Слава Камінська зізналася, скільки заробила за 15 років участі у групі “НеАнгели“.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ