Помідори багаті на численні вітаміни і мікроелементи. Їхнє вживання просто необхідне в літній період, щоб відновитися після холодів. Пропонуємо вам приготувати салат із помідорів зі смаженою цибулею. Він чудово підійде і як закуска для літніх пікніків та як самостійна страва на обід чи вечерю.
Небанальний салат із помідорів – рецепт
Зазвичай ми кладемо в салат свіжу цибулю, але в цьому рецепті ми пропонуємо надати страві абсолютно нового смаку, лише обсмаживши овоч на сковороді до золотистого кольору.
Інгредієнти:
- 500 г помідор
- Половина червоного болгарського перцю
- Половина жовтого болгарського перцю
- 4 цибулини
- Дрібка солі
- Дрібка цукру
- Перець на смак
- 2 ст. л. 9% оцту
- 4-6 зубчика часнику
- Зелень на смак (петрушка, кінза, зелена цибуля, базилік)
Спосіб приготування:
- Нарізаємо цибулю, солимо, перчимо і обсмажуємо до золотистого кольору.
- Помідори та перці нарізаємо крупно, дрібно нарізаємо часник та зелень, і перемішуємо. Додаємо сіль, перець, цукор та оцет.
- Додаємо до свіжих овочів смажену цибулю та перемішуємо. При необхідності можна додати в салат олію, якщо з цибулі недостатньо.
Готово! Смачного!
Пропонуємо вам також приготувати курячі котлети з ніжною начинкою: три секретні інгредієнти, які потрібно додати у фарш.